ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παπαρίζου: Ο γοητευτικός Αντρέας έκλεψε την καρδιά της!

Παπαρίζου: Ο γοητευτικός Αντρέας έκλεψε την καρδιά της!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 19:30




Οι τελευταίοι μήνες της ζωής μου είναι από τους καλύτερους! Η Ελενα Παπαρίζου χαμογελάει ξανά και δεν κρύβει ότι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Ο λόγος που την έκανε να ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό δεν είναι άλλος από έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της σοουμπίζ και τους τελευταίους μήνες έχει κλέψει την καρδιά της.

Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της, ο απρόσμενος χωρισμός της από τον επί σειρά ετών σύντροφο, παραγωγό και μάνατζέρ της Τόνυ Μαυρίδη και η απομόνωσή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σουηδία, με εμφανή τα σημάδια κατάθλιψης ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την Ελενα Παπαρίζου! Το «χρυσό κορίτσι της Γιουροβίζιον» ερωτεύτηκε ξανά. Το πρόσωπό της έχει φωτιστεί από εκείνη τη λάμψη της αγάπης που σε κάνει να τα βλέπεις όλα όμορφα.

Αν και η ίδια δεν επιθυμεί να μιλάει δημόσια για τον άνθρωπο που της άλλαξε τη διάθεση και την έκανε να γελάει και πάλι (με εκείνο το γνώριμο γάργαρο γέλιο της…), ως γνωστόν ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, και ειδικά από τους παπαράτσι… Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας από έξοδό της σε ρεστοράν αλλά και από επαγγελματικό ταξίδι της έχοντας στο πλευρό της τον ίδιο γοητευτικό άντρα.

Ο άντρας που μπήκε στη ζωή της είναι ο 42χρονος Ανδρέας Καψάλης, κατασκευαστής από την εταιρεία Momentum, που έχει δημιουργήσει πέτρινες πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή Πλακάκια της Αίγινας. Πρόκειται για έναν πολύ καλό επαγγελματία, με αναγνωρισμένη επιτυχία στον τομέα του, αφού όπως διαπιστώσαμε και από πρόσφατη συνέντευξή του στο «Saronicomagazine», ο σκοπός της επιχείρησής του είναι η κατασκευή ακινήτων με ποιότητα.

Η γνωριμία της Ελενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη έγινε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι ένιωσε μια έλξη ο ένας για τον άλλον. Ειδικά η Ελενα είδε στο πρόσωπό του τον άντρα που θα ήθελε να είναι δίπλα της αυτή την περίοδο της ζωής της μετά το κεφάλαιο «Τόνυ» (το οποίο χωρίς αμφιβολία έχει κλείσει οριστικά ύστερα από την απόφαση του πρώην αγαπημένου της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την επίλυση των περιουσιακών διαφορών τους).

Πηγή από το στενό περιβάλλον της Ελενας Παπαρίζου εξηγεί ότι η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον νέο της έρωτα και ότι πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι:

«Η Ελενα δεν ανήκει στις γυναίκες που το παίζουν γατούλες περιμένοντας να τις πολιορκήσουν οι άντρες και δήθεν μετά να ενδώσουν… Αν της αρέσει κάποιος, θα του το δείξει, κάτι που είχε συμβεί και με τον Τόνυ όταν πρωτογνωρίστηκαν. Το ίδιο συνέβη και με τον καινούργιο της έρωτα, ο οποίος συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές εκείνου του άντρα που θα ήθελε να έχει σήμερα για να είναι ευτυχισμένη. Αυτό που της αρέσει σε εκείνον είναι ότι δεν ανήκει στον χώρο της σοουμπίζ. Γιατί η Ελενα κουράστηκε πολύ με μια προσωπική σχέση που παράλληλα είχε και ανάμιξη στα επαγγελματικά της λόγω του ότι ο σύντροφός της ήταν και μάνατζέρ της».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger