ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ηράκλειο: Κίνδυνος - θάνατος η οδός Γιαννίκου για οχήματα και πεζούς!

Ηράκλειο: Κίνδυνος - θάνατος η οδός Γιαννίκου για οχήματα και πεζούς!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 09:00

Σε παγίδα θανάτου έχει μετατραπεί για τους οδηγούς αλλά και τους περαστικούς η οδός Γιαννίκου, στην έξοδό της από την πλευρά του Πολιτιστικού Κέντρου, καθώς τα έργα που εκτελούνται και η προχειρότητα με την οποία τα αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θέτει σε κίνδυνο...
ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Η πολύπαθη περιοχή του Λάκκου, είναι αυτή την περίοδο η γειτονιά με τις μεγαλύτερες αντιθέσεις που μπορεί κάποιος να συναντήσει σήμερα στο Ηράκλειο, αλλά και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως αντιμετωπίζει τους πολίτες η δημοτική αρχή. Από τη μία πλευρά τα χαμόσπιτα και οι τρώγλες στις οποίες αναγκάζονται ακόμα και σήμερα να μένουν άνθρωποι και από την άλλη η υπερκατασκευές του Πολιτιστικού Κέντρου το οποίο κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία και όμως δεν περισσεύει ένα κυβικό μέτρο μπετόν ή μια παλαμιά χώρα για να αποκατασταθούν οι φθορές που προκαλούν τα ίδια τα συνεργεία στους γύρω δρόμους!
Οι φωτογραφίες από την περιοχή είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί, καθώς η αδιαφορία των αρμοδίων μπορεί -χωρίς υπερβολή- να χαρακτηριστεί και εγκληματική. Κι αυτό γιατί η οδός Γιαννίκου χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων που την χρησιμοποιούν από τη συμβολή της με την Αγίου Μηνά και την προέκτασή της από την οδό 1821, μέχρι και την έξοδό της κάτω από τον προμαχώνα Μαρτινέγκο και την οδό Πλαστήρα.
Τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, τόσο στους διερχόμενους οδηγούς όσο και στους μόνιμους κατοίκους της συγκεκριμένης γειτονιάς. Τα χθεσινά νερά της βροχής έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση, ενώ το ... μεγαλείο της προχειρότητας και της αδιαφορίας αντικατοπτρίζεται στα δύο μαδέρια που τοποθετήθηκαν όπως όπως στο σημείο, χωρίς ουσιαστικά να προσφέρουν τίποτα.
Δικαιολογημένα οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δηλώνουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ειδικά όταν δίπλα στα σπίτια τους υψώνονται μέγαρα...
prismanews.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger