ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σοκαριστική η αποκάλυψη του πρώην συζύγου της Γουάινχαουζ

Σοκαριστική η αποκάλυψη του πρώην συζύγου της Γουάινχαουζ

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 17:10

 Σοκαριστική η αποκάλυψη του πρώην συζύγου της Γουάινχαουζ
Ο πρώην άντρας της Μπλέικ Φίλντερ, Σιβίλ, μιλάει για πρώτη φορά μετά το κώμα -
Για πρώτη φορά μετά το θάνατο της τραγουδίστριας Έιμι Γουαινχάουζ το καλοκαίρι του 2011, από μεγάλη δόση αλκοόλ, ο πρώην άντρας της Μπλέικ Φίλντερ- Σιβίλ παραδέχτηκε ότι εκείνος της έμαθε τον κόσμο των ναρκωτικών.
Μετά από τη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το κώμα στο οποίο έπεσε από μεγάλη δόση ναρκωτικών, ο Μπλέικ παραδέχτηκε το ρόλο του στη σχέση που έφτιαξε η Γουάινχαουζ με τις ναρκωτικές ουσίες.
Ο Φίλντερ, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε παρόλα αυτά ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η Amy δεν πέθανε από ισχυρή δόση ναρκωτικών, αλλά από το πολύ αλκοόλ. "Δεν ξέρω αν αυτό με απαλλάσσει από την ενοχή της ευθύνης. Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν τη σκότωσα εγώ", είπε στην εφημερίδα Sun.
Η μητέρα του Μπλέικ υποστηρίζει ότι το κατρακύλισμα του γιου της ξεκίνησε όταν έλαβε στη φυλακή ένα μήνυμα από το σύζυγό του. Αμέσως μετά από αυτό άρχισε η μάχη του να κρατηθεί στη ζωή. "Ξέρει ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος τον κατηγορεί για το θάνατο της Amy και δεν μπορεί να το διαχειριστεί", είπε η Τζωρτζέτ Σιβίλ σε συνέντευξή της στην Daily Mail.
"Δεν δικαιολογώ τον γιο μου, αλλά η Amy διάλεξε την τύχη της. Δεν σταμάτησαν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Αν η Έιμι ζούσε σήμερα ξέρω ότι θα ήταν στο προσκεφάλι του γιου μου", πρόσθεσε η μητέρα του Μπλέικ.
O Φίλντερ έχει τώρα σχέση με την 34χρονη Σάρα Άσπιν, την οποία γνώρισε πριν τρία χρόνια σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, τον 16 μηνών Τζάκ και μόλις πρόσφατα η Σάρα ανακοίνωσε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger