ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πάτρα: Ο γαμπρός έπαθε οξεία γαστρεντερίτιδα και έφυγε άρον άρον απ' την Εκκλησία!

Πάτρα: Ο γαμπρός έπαθε οξεία γαστρεντερίτιδα και έφυγε άρον άρον απ' την Εκκλησία!

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 09:50

Αναπάντεχη περιπέτεια το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα για νεαρό ζευγάρι που παντρευόταν και μαζί τελούσε την βάπτιση του παιδιού του.
Λίγο πριν το διπλό μυστήριο ο γαμπρός και μερικοί από τους στενούς συγγενείς του (περίπου δέκα άτομα) υπέστησαν οξεία γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα η γαμήλια τελετή να εξελιχθεί σε πραγματικό… βασανιστήριο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr ο γαμπρός μετά βίας κατάφερε να παραμείνει στην Εκκλησία για την τελετή του γάμου και μόλις τελείωσε το μυστήριο έφυγε γρήγορα για το σπίτι του ζευγαριού και έτσι δεν παρέστη στη βάπτιση του παιδιού του. Μάλιστα, η νύφη που όλη την ώρα βρισκόταν στο πλευρό του και του συμπαραστεκόταν, βγήκε από την Εκκλησία μετά το τέλος των δυο μυστηρίων με την συνοδεία συγγενούς της.

Ο γαμπρός δεν παρέστη ούτε στην γαμήλια δεξίωση που φιλοξενήθηκε σε γνωστό χώρο δεξιώσεων στην αρκτική πλευρά της Πάτρας, παρουσία εκατοντάδων φίλων και συγγενών του ζευγαριού, με το κέφι, πάντως να μένει αμείωτο μέχρι τα ξημερώματα.

Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού από την επιχειρηματική του δραστηριότητα γαμπρού έληξε γρήγορα και έστω και με μικρή καθυστέρηση ζει τις μέρες ευτυχίας που προσωρινά του στέρησε η γαστρεντερίτιδα…
thebest.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger