ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κου Δερμεντζόγλου Παντελή

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κου Δερμεντζόγλου Παντελή

Written By Greekznews 1 on Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 | 09:30


Η περιπέτεια του κου Παντελή Δερμεντζόγλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Δερμεντζόγλου, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 27.09.2012 από το Αιγάλεω Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος χάθηκε το πρωί της 27.09.2012 από την οικία του στο Αιγάλεω. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί της 2.10.2012 μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, εργαζόμενη σε δημόσιο νοσοκομείο που είχε δει το SILVER ALERT, αναγνώρισε τον ηλικιωμένο σε έναν από τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Για τη μαρτυρία ενημερώθηκε άμεσα, από την Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης, η οικογένεια προκειμένου να μεταβεί στο νοσοκομείο για ταυτοποίηση. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και το ΑΤ Αιγάλεω για την μαρτυρία αυτή. Η σύζυγος του ηλικιωμένου, διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον κ. Παντελή, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την ημέρα της εξαφάνισής του, όταν ζαλίστηκε από ξαφνική αδιαθεσία. Ο κύριος Παντελής είναι αρκετά καλά στην υγεία του και είναι κοντά στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger