ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Όχι είπε και ο Δέλλας στην ΑΕΚ

Όχι είπε και ο Δέλλας στην ΑΕΚ

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 18:20




Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη και ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ανθρώπων της ΑΕΚ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο «Τράι», που ως γνωστόν το καλοκαίρι «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της «Ένωσης», δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας.

Γι΄ αυτό τον λόγο λοιπόν ο Δέλλας την Τρίτη ευχαρίστησε τον Ανδρέα Δημητρέλο για την πρόταση που του κατέθεσε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να την αποδεχτεί.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, με τα ονόματα των Λίνεν, Ουζουνίδη, Χάβου και Κόουλμαν να είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάγκος της ΑΕΚ παραμένει δίχως κάτοχο από το περασμένο Σάββατο, όταν και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Βαγγέλης Βλάχος, με αφορμή την ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger