ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Η Εθνική μας δεν έκανε την τρίτη της νίκη με τη Βοσνία

Η Εθνική μας δεν έκανε την τρίτη της νίκη με τη Βοσνία

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 | 01:10




Η Εθνική μας δεν μπόρεσε να κάνει την τρίτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 κόντρα στην Σερβία.Πλέον, η Εθνική έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στον 7ο όμιλο, όπου έχουμε τριπλή ισοβαθμία (μαζί με την Βοσνία και την Σλοβακία) και την Τρίτη πάει στην Μπρατισλάβα με αποκλειστικό στόχο το «διπλό» κόντρα στους Σλοβάκους.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Εθνικής μας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Eλλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 0-0

Γκολ:

Κίτρινες: Σαμαράς - Τζέκο, Βράνιες

Κόκκινες:

* Στο 5' ο Γκέκας είχε δοκάρι.

** Στο 66' μπήκε στο παιχνίδι ο Καραγκούνης και με αυτή τη συμμετοχή του έφτασε τις 121. Ο «Τυπάρας» έτσι έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική μας, ξεπερνώντας τον Ζαγοράκη, που έχει 120.
Ο αγώνας άρχισε με την Εθνική μας στη σέντρα.

Η Ελλάδα είχε ευκαιρία στο 2ο μόλις λεπτό, όταν μακρινό φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ δοκάρι βρήκε και ο Γκέκας στο 5ο λεπτό, που βρέθηκε απέναντι από τον Μπέγκοβιτς μετά από πάσα του Σαμαρά.

Οι Βόσνιοι απείλησαν την εστία μας στο 8’, με φάουλ του Ιμπίσεβιτς, αλλά η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καρνέζη, ο οποίος μπλόκαρε. Τεράστια ευκαιρία είχε η Βοσνία και στο 23', όταν ο Μισίμοβιτς αμαρκάριστος έκανε το σουτ και ο Μανιάτης πάνω στη γραμμή έδιωξε σωτήρια, ενώ αμέσως μετά το σουτ του Τζέκο κατέληξε στην αγκαλιά του Καρνέζη.

Στο 33ο λεπτό, σουτ του Τοροσίδη από τα δεξιά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά άουτ, ενώ στο 41ο ο Καρνέζης έπεσε στην αριστερή γωνία και μπλόκαρε σουτ του Λούλιτς, διατηρώντας το 0 - 0 στο ημίχρονο.

Η Εθνική ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο δυναμικά, με τον Μπέγκοβι να εξουδετερώνει σέντρα - σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 49' ο Τζέκο έστειλε την μπάλα άουτ.

Σε αναγκαστική αλλαγή προχώρησε στο 66΄ ο Φερνάντο Σάντος, καθώς ο Μαλεζάς τραυματίστηκε και αποχώρησε σφαδάζοντας. Στη θέση του πέρασε ο Καραγκούνης.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς (66' Καραγκούνης), Τζιόλης, Κατσουράνης Φορτούνης, Μανιάτης (80' Μήτρογλου), Σαμαράς, Γκέκας (57' Σαλπιγγίδης)

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λάμπρου, Γλύκος, Τζαβέλλας, Σιόβας, Δημούτσος, Νίνης, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντουνιανιν, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σέχιτς, Άβντουκιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Ίμπρισιτς, Σβράκα, Βρσάγεβιτς, Σεσαρ, Μπέσιτς, Στεβάνοβιτς.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger