ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κατέθεσαν Χατζηνικολάου και Λιβανός για την υπόθεση Καρούζου

Κατέθεσαν Χατζηνικολάου και Λιβανός για την υπόθεση Καρούζου

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 00:40




Κάτω από άκρα μυστικότητα οι δυο επιχειρηματίες που αναστάτωσαν το πολιτικό σκηνικό με τις καταγγελίες τους για τον Γιάννη Καρούζο και την ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων κατέθεσαν το πρωί στην εισαγγελία πρωτοδικών

Ενώπιων της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου ο Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης κατέθεσαν για τις καταγγελίες που είχαν κάνει στο παρελθόν για την πιθανή διακίνηση μαύρου χρήματος από τον Γιάννη Καρούζο. Συμφώνα με πληροφορίες κατέθεσαν και άλλα έγγραφα που είχαν στην κατοχή τους τα οποία μελετά η εισαγγελέας ενώ τους ζητήθηκε να δώσουν αποδεικτικά στοιχεία για την πιθανή ανάμιξη με οποιονδήποτε τρόπο πολιτικών προσώπων στις δοσοληψίες του καταζητούμενου άδω και μέρες Γιάννη Καρούζου.

Ο Ιωσήφ Λιβανός σε ανακοίνωση του αμέσως μετά την κατάθεση του στην εισαγγελία ανέφερε «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σχετικά με τα ονόματα των τριών πολιτικών που έχουν αναφερθεί στις καταθέσεις μου, τα είχε αποκαλύψει σε εμένα ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ως εκ τούτου είχα υποχρέωση και καθήκον βάσει του νόμου να τα γνωστοποιήσω στις Αρχες όπως επίσης και τα γεγονότα τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψη μου εφόσον αφορούσαν αδικήματα κατά του ελληνικού δημοσίου. Τα ονόματα αυτά μάλιστα μου δήλωσε παρουσία μαρτύρα ο οποίος σήμερα είναι κάτοχος των μετοχών του ομίλου.

Κατέθεσε ο Χατζηνικολάου

O δημοσιογράφος και εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με την πηγή διαρροής των εγγράφω ντου ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχτεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και διενεργείται από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας.

Πόλεμος ανακοινώσεων

Από την στιγμή που ξεκίνησε η αποκάλυψη του σκανδάλου Γιάννη Καρούζου άρχισε ο πόλεμος ανακοινώσεων .Ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μειμαρακης σε ανακοίνωση του υποστήριξε ότι η Real News δεν έκανε νέες αποκαλύψεις που να δείχνουν εμπλοκή με τον κουμπάρο του Γιάννη Καρούζο και επιτέθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε «Ο κύριος Μειμαρακης προσπαθεί να μετατρέψει μια υπόθεση που τον αφορούσε σε προσωπική αντιδικία μαζί μου. Δεν θα τον παρακολουθήσω, Η Real News δημοσίευσε απλώς μια ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση που τον αφορούσε.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger