ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Άγρια κόντρα Στυλιανίδη - Χρυσής Αυγής για τα αλλοδαπά βρέφη

Άγρια κόντρα Στυλιανίδη - Χρυσής Αυγής για τα αλλοδαπά βρέφη

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 19:20




Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Η.Παναγιώταρου και του υπουργού Εσωτερικών Ε.Στυλιανίδη με αφορμή τα αλλοδαπά βρέφη και νήπια που μεγαλώνουν στη χώρα μας!

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί για τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα.

Η απάντηση Στυλιανίδη:

«Η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα, μια ανοιχτή δημοκρατία», απάντησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο υπουργός Εσωτερικών μάλιστα, παραθέτει στην απάντηση του και μια φράση του Ισοκράτη: «Έλληνες είναι οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας και του ελληνικού πολιτισμού». «Με βάση το εφαρμοζόμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στατιστικά, τα παιδιά που συμμετέχουν είναι κατά 96% Έλληνες πολίτες, 2% πολίτες της Ε.Ε. και 2% πολίτες άλλων χωρών.Τέλος, ο υπουργός ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τον αξιακό μας κώδικα για λόγους σκοπιμότητας ή ψηφοθηρίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το θετικό πρόσωπο της Ελλάδας ακόμα και σε αυτά τα παιδιά, που τυχαίνει να είναι παιδιά παράνομων μεταναστών. Όταν το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί και αξιοποιεί σωστά ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους για να καλύψει με πληρότητα τα παιδιά Ελλήνων πολιτών, νομίζω ότι το να βγάλουμε και μια άλλη πτυχή στο πρόσωπο της Ελλάδας προς τα έξω ωφελεί την εθνική προσπάθεια δεν τη βλάπτει».

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις και φυσικά ποτέ δεν είπαμε ότι θα χτυπήσουμε ανήλικα παιδιά. Όσοι ψεύτες αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες έχουν ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης» Star.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger