ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ολοκληρώνεται η ανάκριση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 04:50



Ως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση για υπόθεση διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ενώπιον του ανακριτή Γαβρ. Μαλλή απολογήθηκε σήμερα η δικηγόρος Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα που αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Η κ. Τσεκούρα εμφανίζεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο στην Ακρόπολη. Κατά τις δικαστικές αρχές πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Απολογία για την εμπλοκή του στην υπόθεση έδωσε σήμερα και ο Φώτης Αρβανίτης, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες επίμαχων ακινήτων που κατέληξαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει μάρτυρες, που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και αφού κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας, θα περατωθεί η ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger