ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Κλειστόν» λόγω... στάσης πληρωμών από ΕΟΠΥΥ (ντοκουμέντο)

«Κλειστόν» λόγω... στάσης πληρωμών από ΕΟΠΥΥ (ντοκουμέντο)

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 08:20

Την παρακάτω ανάρτηση είδαμε δημοσιευμένη την Κυριακή σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για απελπισμένο συνάδελφο που βρίσκεται σε στάδιο αδυναμίας πληρωμής. Η παρατεταμένη στάση πληρωμών και - το χειρότερο - το δυσοίωνο μέλλον ενός κατά γενική ομολογία χρεωκοπημένου οργανισμού, οδηγεί πολλά φαρμακεία στο προσωρινά - αρχικά - λουκέτο και τους φαρμακοποιούς σε απόγνωση...

Είναι μια πραγματικότητα που πλέον δε μπορούμε να αρνηθούμε. Φαρμακεία κλείνουν αρχικά για να μην εκτεθούν σε νέα χρέη. Δε μπορούμε να μιλάμε για κέρδος φυσικά από συνταγές ΕΟΠΥΥ παρά μόνο για συσσώρευση νέων χρεών.

Το φαρμακείο αποτελεί κύτταρο του οικοδομήματος της Υγείας. Σταθμός περίθαλψης και φροντίδας ασθενών. Σημείο πώλησης που με άρτια σχεδόν διασπορά σε όλη τη χώρα βοηθούσε ως τώρα και τον πιο απομακρυσμένο Έλληνα ασφαλισμένο να έχει πρόσβαση στο φάρμακο... Ως τώρα όμως. Τα προβλήματα πλέον πολλά και δυσεπίλυτα. Οι τράπεζες και οι επιταγές αμείλικτες... Πολλοί συνάδελφοι προτιμούν να βάλουν προσωρινό λουκέτο για να προστατευθούν όπως και ο συνάδελφος με την παρακάτω ανάρτηση, που για ευνόητους λόγους καλύπτουμε τα στοιχεία του.

Υγεία ώρα μηδέν...

Δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση...
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger