ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η λίστα καίει τα... μέτρα

Η λίστα καίει τα... μέτρα

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 15:20



Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός τους συζητούσαν για τη λίστα και είχαν στη σκέψη τους τα... μέτρα, ο δε Ευάγγελος Βενιζέλος τροποποιούσε τη θέση του για τα μέτρα έχοντας ως στόχο να βγει από το κάδρο με τη... λίστα! Αποτέλεσμα; Να διευκολυνθούν όσοι επεδίωκαν την καταψήφιση των μέτρων και να τεθούν επιπλέον προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή, χωρίς να είναι καθόλου βέβαιο ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναλλάξει θέση για την ψήφιση των μέτρων χωρίς...προϋποθέσεις!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να θέσει τις προϋποθέσεις για την ψήφιση των μέτρων, ακριβώς προκειμένου να μην πιεστεί περαιτέρω στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας για τους χειρισμούς του στο θέμα της λίστας.

Οι Θ. Παραστατίδης και Μιχ. Κασσής, πάντως, προειδοποίησαν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Δημ. Κρεμαστινός, με τους Μάρκο Μπόλαρη και Γ. Δριβελέγκα να εκφράζουν τη διαφωνία τους.

Αντιθέτως, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως δεν τον στηρίζει στη νέα του στροφή και πως θα πράξει διαφορετικά και μέσα στη Βουλή.

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ επέλεξαν για μια ακόμα φορά να απουσιάσουν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μίμης Ανδρουλάκης, ενώ ασθένεια επικαλέστηκε ο Χρ. Αηδόνης, που θεωρείται του «κλίματος Λοβέρδου». Οι Φ. Σαχινίδης, Θ. Τζάγκρη και Κ. Τριαντάφυλλος απουσίαζαν στο εξωτερικό, ο Θ. Μωραΐτης ήταν στη Βουλή και ο Δ. Σαλτούρος στην Ξάνθη. Παρών αλλά χωρίς να μιλήσει ο Γ. Παπανδρέου.

Νέα παρέμβαση από Ραγκούση

Νέα παρέμβαση αναμένεται σήμερα από τον Γ. Ραγκούση που αποχώρησε πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger