ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την «αστυνομική βία»

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την «αστυνομική βία»

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 04:00



«Ο αγώνας των εργαζόμενων θα συνεχιστεί, μέχρι να δοθεί οριστική και βιώσιμη λύση, δεδομένου ότι με ξυλοδαρμούς και συλλήψεις το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η αναπαραγωγή των αδιεξόδων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, σχολιάζοντας τα πρωινά επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ «καταγγέλλει την αστυνομική βία», κάνει λόγο για «ενέργειες που πλήττουν τη δημοκρατία και καταρρίπτουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα», ενώ δικαιολογεί την εισβολή στο υπουργείο Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία ζητούν το αυτονόητο. Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών και να τερματιστεί η ψευτοαπασχόληση εργασίας μίας ημέρας την εβδομάδα».

Τέλος, η ΓΣΕΕ καλεί «τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση και με το Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/10/2012 στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα».

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν περισσότερες από 100 προσαγωγές και υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και ο πρόεδρος του σωματείου «ΤΡΙΑΙΝΑ», Βασίλης Καρακίτσιος.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger