ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πάτρα: Η δολοφονία της μάνας, χωρίζει τα πέντε αδέρφια!

Πάτρα: Η δολοφονία της μάνας, χωρίζει τα πέντε αδέρφια!

Written By Greekznews 3 on Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012 | 19:00
Η απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας, χωρίζει τα πέντε αδέλφια. Τα δύο παιδιά της 37χρονης που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συντρόφου δίνει την επιμέλεια στην γιαγιά μητέρα την 37χρονης που διαμένει στην Σερβία.Η απόφαση αυτή αναγκαστικά θα χωρίσει τα πέντε αδέλφια, αφού η 68χρονη γιαγιά είναι μόνιμη κάτοικος Σερβίας.

Η δολοφονία της 37χρονης μητέρας με 64 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, είχε γίνει το πρωί της 22ας Ιουνίου στο καφενείο που διατηρούσε στην περιοχή της Αγυιάς
στην οδό Νοταρά.

Ο δράστης είχε δηλώσει πως θόλωσε από την παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, καθώς φοβήθηκε πως θα τα έπαιρνε μακριά του και έτσι πήρε το κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

Το δικαστήριο ουσιαστικά αναθέτει τη γονική μέριμνα και την επιμέλεια των παιδιών στην μητέρα της άτυχης γυναίκας, ενώ διορίζει την εποπτεία αυτής στο Συμβούλιο Επιτροπείας των Ανηλίκων στην πόλη Νις της Σερβίας.

Την επιμέλεια των δύο ανήλικων, ενός κοριτσιού 6 και ενός αγοριού 5 ετών, διεκδικούσαν και οι δύο πλευρές, η γιαγιά και η αδελφή της δολοφονηθείσας και ο αδελφός των ανηλίκων, ένα από τα παιδιά του δράστη.

Για τα άλλα τρία παιδιά, ο 18χρονος ενήλικας αδελφός που διεκδικούσε την επιμέλεια και των τεσσάρων αδελφών του μαζί με τον αδελφό του πατέρα του, εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια των άλλων δυο ανήλικων παιδιών

Σύμφωνα με την πλευρά των συγγενών του πατέρα που μίλησαν στο patrastimes.gr, η απόφαση οδηγείς την αποξένωση τα αδέλφια, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το κατά πόσο η μητέρα του θύματος και γιαγιά των παιδιών ηλικία 68 χρονών είναι σε θέση να έχει την επιμέλεια των δυο ανηλίκων και να τα φροντίζει καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger