ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο ομορφάντρας πέφτει θύμα ληστείας

Ο ομορφάντρας πέφτει θύμα ληστείας

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 19:20




Ο Ομορφάντρας γίνεται γεωπόνος και με μια καραμπίνα στο χέρι προσπαθεί να προστατέψει την οικογένειά του! Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Μανώλη Μαυροματάκη (του «καντινιέρη» που ξεχώρισε σε τηλεοπτική διαφήμιση) στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Ο εχθρός μου» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου. Ο Μανώλης Μαυροματάκης -σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει ο Γιάννης Τσίρος- είναι γεωπόνος και ιδιοκτήτης ενός ανθοπωλείου και μαζί με την οικογένειά του βιώνουν την άσχημη και σκληρή πλευρά της σημερινής Αθήνας, όταν πέφτουν θύματα ληστείας από μια αδίστακτη συμμορία.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας μιλώντας για τον ήρωά του που βλέπει τα μέλη της οικογένειάς του να συνθλίβονται ανίκανος να αντιδράσει, τονίζει τα εξής:

«Ολες μου οι ταινίες αφορούν την Αθήνα και τους ανθρώπους της. Πριν από δέκα χρόνια όμως ζούσαμε στον παράδεισο. Τώρα που όλα έχουν αλλάξει και η ζωή εδώ είναι μια συνεχής δοκιμασία, αισθάνομαι ότι δεν μου επιτρέπεται πια να καλλιγραφώ. Η ταινία είναι σκληρή όσο και η εποχή μας. Θα κινηματογραφήσουμε σε φυσικούς χώρους στην πόλη, με steadicam και μηχανή στο χέρι. Αν και το στόρι έχει δράση, δεν είναι μια ταινία δράσης. Τα πρόσωπα, τα μάτια και οι σιωπές των χαρακτήρων μεταδίδουν τη νοσταλγία για τη χαμένη ισορροπία και ανθρωπιά…»

Εκτός από τον Μανώλη Μαυροματάκη παίζουν οι: Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος, Αντώνης Καρυστινός, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αριάδνη Καβαλιέρου, Ηλίας Μουλάς, Vesela Kazakova, Tudor Chi
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger