ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βενιζέλος: Δεν γνωρίζω αν μου δόθηκε αντίγραφο της λίστας

Βενιζέλος: Δεν γνωρίζω αν μου δόθηκε αντίγραφο της λίστας

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 18:41




Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αναφέρει πως δεν γνωρίζει αν στον κ. Διώτη δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο αλλά πως ούτε μπορεί εκείνος να το γνωρίζει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πειράχθηκε το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ. Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος επισήμανε πως: «Ένα ψηφιακό υλικό που είναι προϊόν υποκλοπής και έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες γωνιές, είναι δυνατό να έχει αλλοιώσεις, κυρίως από αυτόν που το υπέκλεψε κυρίως».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «Τον Αύγουστο του 2011, όταν ενημερώθηκα από τον Διώτη έχουν περάσει ήδη 16 μήνες από τότε που δόθηκε το υλικό επισήμως και είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο διάστημα μπορούν να αντληθούν όλες οι επίσημες πληροφορίες πριν την δική μου ενημέρωση».

Επιπλέον πρόσθεσε για τον προκάτοχό του στο αξίωμα του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ότι «Δεν είχε λόγο ο κ. Παπακωνσταντίνου να λέει ψέματα», αν και διευκρίνισε ότι ο ίδιος «δεν είναι σε θέση να ξέρει».

Τέλος για τον δικό του χειρισμό της υπόθεσης υποστήριξε: «Όταν άκουσα τον δημοσιογραφικό θόρυβο για τη λίστα είχα την εντύπωση ότι ήταν στο ΣΔΟΕ και πίστεψα ότι δεν πρέπει να διατυπωθεί δημόσια για να προστατευτούν το άτυπο και οι έρευνες».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger