ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αγκουέρο: «Κάνουν διακρίσεις οι διαιτητές»

Αγκουέρο: «Κάνουν διακρίσεις οι διαιτητές»

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 12:50

Παράπονα από τους Άγγλους διαιτητές έχει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγκουέρο, τονίζοντας πως... κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους γηγενείς ποδοσφαιριστές και στους ξένους.

Δουλειά ενός διαιτητή είναι να διακρίνει ποιος προσπαθεί να τον ξεγελάσει και ποιος όχι, ανέφερε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε πως οι παίκτες που προέρχονται από τη χώρα έχουν κάποια προνόμια σε σχέση με τους αλλοδαπούς.

"Εμείς παίζουμε απλώς το παιχνίδι μας και η δουλειά του διαιτητή είναι να καταλαβαίνει ποιος προσπαθεί να τον ξεγελάσει και ποιος όχι. Εδώ οι παίκτες που προέρχονται από αυτή τη χώρα έχουν κάποια προνόμια. Στην Αγγλία υπάρχουν τόσοι ξένοι όσοι είναι και οι Άγγλοι, επομένως, δεν είναι σωστό οι μισοί να έχουν ένα πλεονέκτημα".

Δεν είναι η πρώτη φορά που αλλοδαπός ποδοσφαιριστής εκφράζει παράπονα για την διαιτησία των Άγγλων. Είχε προηγηθεί ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος δικαίως έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές, καθώς αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχει δεχθεί σκληρά μαρκαρίσματα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά οι διαιτητές δεν έχω δώσει τίποτα.
pamesports
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger