ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΚΚΕ: Η Μέρκελ επανέλαβε κυνικά ό,τι και η Τρόικα

ΚΚΕ: Η Μέρκελ επανέλαβε κυνικά ό,τι και η Τρόικα

Written By Greekznews 3 on Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 | 22:40
«Οι δηλώσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας και του πρωθυπουργού αποκαλύπτουν πως όλοι αυτοί που ισχυρίζονται, ότι φταίει μόνο η τρόικα, αποπροσανατολίζουν το λαό γιατί κρύβουν τις ευθύνες και την ταξική στρατηγική της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Η Μέρκελ επανέλαβε κυνικά ό,τι και η τρόικα και οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ: Ότι πρέπει ο λαός να αποδεχτεί τις άγριες θυσίες που τον καταδικάζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση» επισημαίνει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του.

Το ΚΚΕ αναφέρει, ότι «όλα δείχνουν πως το μνημόνιο συνεργασίας που είχαν υπογράψει Μέρκελ - Παπανδρέου προχωράει και εμπλουτίζεται. Οι κοινές μπίζνες γερμανικού και ελληνικού κεφαλαίου, εκτός από το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ, τις ιδιωτικοποιήσεις, περιλαμβάνουν, μέσω της αξιοποίησης του μηχανισμού της Τοπικής Διοίκησης, και την λεγόμενη διαχείριση των απορριμμάτων, γενικότερα την περιβαλλοντική βιομηχανία που έχει υψηλά κέρδη.»

«Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να ξεμπερδεύουν με τα διλήμματα και τις αυταπάτες. Η πάλη για κατάργηση των μνημονίων συνδέεται αναπόσπαστα με την πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ. Όσοι το κρύβουν λένε στο λαό ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger