ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στη Βουλή η λίστα Λαγκάρντ

Στη Βουλή η λίστα Λαγκάρντ

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 18:40


Η διάσκεψη των προέδρων μετά από αίτημα σύσσωμης της Βουλής, αποφάσισε να σταλεί στη Βουλή η λίστα με τα ονόματα των περίπου 2.000 μεγαλοκαταθετών σε τράπεζα της Ελβετίας.

Την ίδια ώρα, αιχμές για τυχόν αλλοίωση της λίστας αφήνουν 6 βουλευτές της ΝΔ, με ερώτησή τους στον Υπουργό Οικονομικών. Καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που δεν την αξιοποίησε, αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο που την κράτησε, όπως λενε, στην προσωπική του συλλογή.

Το κλίμα πάντως στη χθεσινή ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ήταν βαρύ με την πλειοψηφία των βουλευτών να καταλογίζει ατυχείς χειρισμούς. Χαρακτηριστικά ο Μάρκος Μπόλαρης, με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι «όσοι ασχολήθηκαν με τέτοιο ατυχή τρόπο, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η πολιτική ατμόσφαιρα είναι βαριά και δεν είναι τυχαίο που έχει επίκεντρο το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Εάν κάποιοι νομίζουν ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ χτυπούν την κυβέρνηση, είναι ανόητοι».

Ακόμα ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές προσθέτοντας: «λυπάμαι που κάποιοι που ήταν σχεδόν εκτός παράταξης άρον-άρον διαχώρισαν τη θέση τους, ενώ είχαν τεράστια πολιτική ευθύνη και είναι προκλητικό να ζητούν και τα ρέστα».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger