ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΠΑΣΟΚ: Βαρύ το κλίμα για τον Βενιζέλο μετά τη λίστα Λαγκάρντ

ΠΑΣΟΚ: Βαρύ το κλίμα για τον Βενιζέλο μετά τη λίστα Λαγκάρντ

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 22:50




Πολύ βαρύ είναι πλέον το κλίμα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στο εσωτερικό του ίδιου κόμματος, μετά τις αποκαλύψεις για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της περιβόητης πλέον λίστας Λαγκάρντ. Η παραδοχή από τον ίδιο - αφού προηγουμένως όμως το ζήτημα για το ποιος έχει στην κατοχή του τη λίστα πήρε τεράστιες διαστάσεις – ότι πήρε την λίστα στο… σπίτι του επειδή δεν είχε αποκτηθεί με «νόμιμα» μέσα, έπεσε σαν «βόμβα» στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ταλανιζόταν ήδη από εσωτερικές κόντρες.

Ήδη, ο Γ. Ραγκούσης βρήκε την αφορμή (την οποία είναι αλήθεια ότι αναζητούσε εδώ και καιρό) να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ με βολές εναντίον του κ. Βενιζέλου και για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Γ. Λοβέρδος «φωτογραφίζει» σε ομιλία του ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα, ενώ και γενικότερα φαίνετα να επικρατεί κλίμα αποσύνθεσης.

Πιο ανησυχητικό ίσως είναι ότι εκτός από τις οριστικές αποχωρήσεις όσων λίγο-πολύ τις είχαν προαναγγείλει, αρκετοί είναι οι βουλευτές πλέον οι οποίοι στις μεταξύ τους συζητήσεις θέτουν ζήτημα «ηθικής νομιμοποίησης» της ηγεσίας.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αύριο το μεσημέρι στην Ιπποκράτους.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger