ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δημήτρη φύγε, δε μας αξίζεις!

Δημήτρη φύγε, δε μας αξίζεις!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 11:00

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι αναμφίβολα από τους σταρ του φετινού πρωταθλήματος. Όχι όμως από τη θέση που τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, κάτω από τα δοκάρια δηλαδή, αλλά από τη θέση στην άκρη του πάγκου του Πανιωνίου.

Όπως είχα γράψει και πριν μερικές εβδομάδες ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έχει τρελάνει όλους όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικούς και μη, με την μέχρι τώρα δουλειά που κάνει στον Ιστορικό.

Κάθε Κυριακή που περνάει, διδάσκει ήθος και πολιτισμό, είτε η ομάδα του κερδίζει είτε η ομάδα του διασύρεται μέσα σε είκοσι λεπτά, όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο «Έλε» έχει όλα τα φόντα να γίνει πολύ καλός προπονητής και να κάνει μια δεύτερη σπουδαία καριέρα.

Η χειρονομία να πιάσει και να χαϊδέψει στοργικά τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Γουναρίδη, μετά το αυτογκόλ που έβαλε στη Νέα Σμύρνη, η κίνηση του να μαζέψει τους παίκτες του Πανιωνίου μετά το τέλος του ματς στη Λιβαδειά και να τους ζητήσει να μην κλαίνε, τονίζοντας τους ότι πλέον πρέπει να μάθουν να φέρονται σαν άντρες, είναι κινήσεις που δεν αξίζουν στα ελληνικά γήπεδα.

Αποκορύφωμα οι δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, όπου δήλωσε πως αν ένας ξένος παίκτης δεν αποδείξει πως είναι καλύτερος από τα παιδιά που έχει στην ομάδα του δεν πρόκειται να παίζει. Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν πρόκειται για ρατσιστική συμπεριφορά, αλλά για νοοτροπία την οποία την απέκτησε στην Ιταλία.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τον Ελευθερόπουλο δεν αξίζουν στο ποδόσφαιρο μας και μακάρι να φύγει γρήγορα έτσι ώστε να σώσει τον εαυτό του από τα λαμόγια που διοικούν τον χώρο.

Δημήτρη φύγε, γιατί μας κακομαθαίνεις!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger