ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πέτρος Τατούλης «Η σωτηρία της χωράς περνά μέσα από τη σωτηρία των ανθρώπων της»

Πέτρος Τατούλης «Η σωτηρία της χωράς περνά μέσα από τη σωτηρία των ανθρώπων της»

Written By Greekznews 1 on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 | 15:20

«Άμεση ανάγκη να καταρτιστεί ξεχωριστή πολιτική για το δημογραφικό ζήτημα, κάτι το οποίο δεν συζητείται ούτε σε εθνικό επίπεδο...
ούτε από τους διεθνείς επικουρικούς φορείς της χώρας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την παραλαβή ψηφίσματος των τριτέκνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, το οποίο θα το διαβιβάσει άμεσα προς τα αρμόδια Υπουργεία.

«Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το ζήτημα της κοινωνικής συνοχής και η αλληλεγγύη προς τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους είναι εξαιρετικής σημασίας. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε σχετικές ενέργειες, όπως τις παρεμβάσεις προς τα Κτελ και τα επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να υπάρξει μια ευνοϊκότερη μεταχείριση των ευαίσθητων αυτών κοινωνικών ομάδων» ανέφερε ο Περιφερειάρχης και τόνισε με έμφαση ότι «η σωτηρία της χώρας περνά μέσα από τη σωτηρία των ανθρώπων της».

Ο Περιφερειάρχης, σημείωσε επίσης την άποψή του ότι η χώρα δεν περιμένει ούτε μεσσίες, ούτε σωτήρες, στην τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία, αλλά καθαρές πολιτικές και τολμηρές αποφάσεις.

Ο Πρόεδρος των τριτέκνων της Πελοποννήσου κ. Χρήστος Κορομηλάς ανέφερε για άλλη μια φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι, ιδίως τη χρονική αυτή περίοδο, και, αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη, τον ευχαρίστησε για τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες του.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger