ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πιθανή σύσκεψη των αρχηγών έως την Κυριακή

Πιθανή σύσκεψη των αρχηγών έως την Κυριακή

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 15:00



Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών έως την Κυριακή, καθώς οι εταίροι πιέζουν ασφυκτικά πλέον την Αθήνα να παρουσιάσει το πακέτο μέτρων στο Eurogroup της Δευτέρας.

Το θερμόμετρο, μάλιστα, στη κυβέρνηση έχει ανέβει κατακόρυφα, καθώς προχθές ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί τηλεφώνησε στον Έλληνα ομόλογό του και τον «προειδοποίησε» ότι η Αθήνα δεν μπορεί να πάει στο Eurogroup, παρά μόνο με συμφωνημένα μέτρα.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ειδοποιήθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης να βρίσκονται σταντ μπάι, ώστε αν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αρχηγών. Οι πιθανότητες, μάλιστα, είναι να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, αφού ο υπουργός Οικονομικών δύσκολα θα παρουσιάσει μέτρα χωρίς να έχουν συμφωνήσει τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στα κομματικά επιτελεία, πάντως, επικρατεί πανικός, αφού δεν υπάρχει προετοιμασία για περικοπές μέσω διαρθρωτικών αλλαγών και λιγότερο κράτος, γεγονός που ενισχύει τον…πειρασμό για επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr για το θέμα ο Γιάννης Στουρνάρας επικοινώνησε χθες με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger