ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δήμαρχος του μήνα ο Γιάννης Μπουτάρης

Δήμαρχος του μήνα ο Γιάννης Μπουτάρης

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 | 17:30




«Δήμαρχο του μήνα» ανακήρυξε η ιστοσελίδα citymayors.com τον Γιάννη Μπουτάρη. Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά στον μήνα Οκτώβριο.

Τον εν λόγω τίτλο είχαν λάβει τους δύο προηγούμενους μήνες ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Στην ιστοσελίδα σημειώνεται το σχόλιο γερμανικών εφημερίδων μετά την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στο Βερολίνο στο οποίο τονιζόταν πως, εάν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί ήταν σαν τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα δεν θα ήταν σε αυτό το οικονομικό χάλι που βρίσκεται σήμερα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης τότε είχε πει μεταξύ αστείου και σοβαρού στους δημοσιογράφους ότι η οικονομική κρίση βοήθησε στο να αλλάξουν τα «ήθη» στην πόλη του. «Αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να εξαγοράσουμε ψήφους, οι πολιτικοί πρέπει να γίνουμε αποτελεσματικοί» είχε δηλώσει.

Παράλληλα, φιλοξενείται βιογραφικό του Γιάννη Μπουτάρη στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται και οι αλλαγές που έχουν γίνει επί δημαρχίας του στη Θεσσαλονίκη, όπως οι μεταρρυθμίσεις στον τουριστικό και τον οικονομικό τομέα.

Το αφιέρωμα κλείνει με μία φράση του δημάρχου: «Το μικρό είναι όμορφο. Οι Έλληνες πρέπει να επικεντρώσουμε στα μικρά πράγματα που ξέρουμε καλά και μετά να τα παράγουμε σε εξαιρετική ποιότητα. Δεν πουλάμε τους εαυτούς μας και τα προϊόντα μας αρκετά καλά».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger