ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μπόλαρης και Χρυσοχοΐδης κατά Βενιζέλου για τη λίστα

Μπόλαρης και Χρυσοχοΐδης κατά Βενιζέλου για τη λίστα

Written By Greekznews 3 on Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012 | 23:50


Σκληρή κριτική στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο άσκησαν οι βουλευτές του κόμματος Μάρκος Μπόλαρης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Σερρών έκανε λόγο για μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα με τους φοροφυγάδες, πετώντας μπηχτές (και) προς τον κ. Βενιζέλο: «Η υπόθεση των λιστών δεν είναι ζήτημα νομικό, διοικητικό ή δημόσιας εικόνας. η υπόθεση της φορολόγησης των φοροφυγάδων, των φοροκλεπτών, των offshore και των λιστών είναι μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα. Όσοι έχουν ευθύνη, καλούνται να την αναλάβουν, τώρα! Χωρίς υπεκφυγές!».

Ο κ. Μπόλαρης επανέλαβε την κριτική του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ωστόσο τόνισε ότι αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου. Παρ’ όλα αυτά, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση και απαντώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι η κριτική αφορά και τον κ. Βενιζέλο!

Κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άσκησε και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πήρε το λόγο μετά τον κ. Βενιζέλο: «Αν αυτά που είπες συνιστούν αλλαγή πολιτικής εγώ δεν τα στηρίζω ούτε εδώ, ούτε πουθενά». Ο κ. Βενιζέλος του αποκρίθηκε να περιμένει τη δευτερολογία του και εκεί τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει αλλαγή στρατηγικής στο ΠΑΣΟΚ.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger