ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στρος Καν προς δημοσιογράφους: "Αφήστε με ήσυχο"

Στρος Καν προς δημοσιογράφους: "Αφήστε με ήσυχο"

Written By Greekznews 3 on Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 | 17:50
Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν δηλώνει ότι έχει γίνει «στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης» και ζητεί «να τον αφήσουν ήσυχο», σε δηλώσεις του που θα δημοσιευτούν αύριο στο περιοδικό «Le Point».

Ο Στρος Καν επαναλαμβάνει ότι έχει εμπλακεί «αδίκως» σε μία υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία και προσθέτει ότι «οι περιορισμοί που απορρέουν από την αστική αγωγή» εναντίον του στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό «τον εμποδίζουν να πει την αλήθεια».

«Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό» λέει.

«Δεν είμαι πλέον πολιτικός ούτε κοσμικός» προειδοποιεί, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του που ένας φωτογράφος παραμονεύει έξω από το σπίτι του μία στις δύο ημέρες.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι «δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό», ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει... Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται» προσθέτει.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger