ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εργαζόμενοι ΟΤΑ άνοιξαν τα διόδια των Μαλγάρων

Εργαζόμενοι ΟΤΑ άνοιξαν τα διόδια των Μαλγάρων

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 23:40




Στο άνοιγμα των διοδίων των Μαλγάρων προχώρησαν από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στα οικονομικά των δήμων και για τις επιπτώσεις των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μνημονίου.

Για δύο ώρες τα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα από τα διόδια ενώ, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Σε κάθε περίπτωση εκτιμούν ότι η πορεία των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από την κατάθεση των μέτρων της κυβέρνησης στη Βουλή και προειδοποιούν για παράσταση διαμαρτυρίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την ερχόμενη Δευτέρα, με αίτημα την υπογραφή ψηφίσματος.

Επίσης προγραμματίζεται συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας και καθιστική διαμαρτυρία το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Εγνατία, στο ύψος του αγάλματος Βενιζέλου. Οι επόμενες κινήσεις των εργαζομένων θα προσδιοριστούν οριστικά στη συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου το απόγευμα της Κυριακής.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger