ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα τρεντ της νέας σεζόν για τα νύχια σου

Τα τρεντ της νέας σεζόν για τα νύχια σου

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 05:00



Τα σκούρα χρώματα, οι μεταλλικές σκιές τα νέα τρεντ που έρχονται και τα παλιά που φεύγουν σηματοδοτούν μια νέα εποχή γεμάτη πολλές και συγκλονιστικές στιγμές μόδας! Δες ποιες είναι οι τάσεις εκείνες που θα επικρατήσουν στα χρώματα για τα νύχια τη νέα σεζόν για να είσαι προετοιμασμένη!

Μαύρη μαγεία: ένα και μόνο πράγμα σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι ήρθε το φθινόπωρο: τα σκούρα χρώματα στα νυχάκια σου που σε μεταμορφώνουν! Σκούρα κόκκινα, navy μπλε και μοβ σκούρες αποχρώσεις στα νυχάκια σου δηλώνουν ότι πρέπει να πετάξεις τα κοντομάνικα!

Το νέο γαλλικό του χειμώνα: βάλε μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό και αγαπημένο σου γαλλικό και και κράτησε την βάση του νυχιού σου σε nude απόχρωση και δώσε χρώμα στις άκρες σου με έντονο χρώμα όπως μαύρο ή κόκκινο για να τραβήξεις την προσοχή στα χεράκια σου!

Το ανάποδο γαλλικό ή αλλιώς το μισοφέγγαρο είναι μόδα: και αυτή τη σεζόν το ανάποδο γαλλικό είναι in και εσύ δεν έχεις παρά να αφήσεις το κομμάτι του νυχιού κοντά στο δέρμα σου λευκό σχηματίζοντας ένα μισοφέγγαρο και να βάψεις με χρώμα το υπόλοιπο νύχι. Το τρεντ αυτό θα σε βάλει και πάλι στην καρδιά της μόδας και φέτος!

Απαλοί τόνοι: μαζί με το φθινόπωρο έρχονται και οι πιο απαλοί τόνοι αφού πλέον τα κίτρινα, πράσινα, κοραλλί ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα τα νύχια σου έχουν πιο απαλές αποχρώσεις όπως απαλό λευκό, παλ ροζ και χρυσούς τόνους που σε βάζουν για τα καλά στο μουντ του χειμώνα!

Να ζήσουν τα σχέδια: φέτος κάθε λογής σχέδιο από πουά μέχρι και οι δερμάτινες λεπτομέρειες σαν σχέδιο στο νύχι είναι in και σε προκαλούν να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει! Βρες το σχέδιο που σου αρέσει και κόλλησε το στο νυχάκι σου!

Τα έντονα μεταλλικά χρώματα: τα μεταλλικά χρώματα από τα πιο σκούρα μέχρι και τα διαχρονικά ασημί και χρυσά, τα νύχια σου φέτος θα μπεις πολλές φορές στον πειρασμό να τα βάψεις σε μεταλλιζέ χρώματα και πολύ καλά θα κάνεις!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger