ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ηλεία: Αλληλέγγυοι οι δήμαρχοι του κάμπου για νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ηλεία: Αλληλέγγυοι οι δήμαρχοι του κάμπου για νοσοκομείο Αμαλιάδας

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 05:10



Ηλεία: Αλληλέγγυοι οι δήμαρχοι του κάμπου για νοσοκομείο Αμαλιάδας
Ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί για να προσφέρει το σημαντικό του έργο στην περιοχή της βόρειας Ηλείας και για το λόγο αυτό είναι αλληλέγγυοι στον αγώνα που έχει ξεκινήσει, διεμήνυσαν οι δήμαρχοι Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης Αλέξης Καστρινός και Δημήτρης Αρβανίτης αντίστοιχα, κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με αντιπροσωπεία του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου και φορείς.
Η αντιπροσωπεία με αφορμή το συλλαλητήριο της ερχόμενης Τετάρτης στην Αμαλιάδα ξεκίνησε επαφές με τις αρχές και τους φορείς για τη στήριξη της κινητοποίησης και του αγώνα ενάντια στο ενδεχόμενο κλεισίματος του νοσοκομείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με το thebest.gr
Αρχικά, έγινε επίσκεψη στο δημαρχείο Αμαλιάδας για να επιδοθεί και εγγράφως το κάλεσμα στον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη. Ο κ. Λυμπέρης απουσίαζε και το έγγραφο παρελήφθη από τους υπαλλήλους του δήμου.
Ακολούθησε επίσκεψη στο δημαρχείο Γαστούνης όπου η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό. Ο κ. Καστρινός επεσήμανε ότι παρότι οι μονάδες υγείας του δήμου διοικητικά ανήκουν στο νοσοκομείο του Πύργου, έκρινε αναγκαία την συνέχιση της λειτουργίας και την αναβάθμιση του νοσοκομείου Αμαλιάδας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Ανδραβίδας Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος δήλωσε συμπαραστάτης στον αγώνα, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν κόντρες μεταξύ των νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, αλλά να υπάρχει ένας κοινός στόχος, η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Ηλείας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger