ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ... ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΤΜ...

ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ... ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΤΜ...

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 00:40



Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών, τα μέλη της οποίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διέρρηξαν χρυσοχοείο στην πόλη της Κέρκυρας από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) υποκαταστήματος Τράπεζας, στην περιοχή της Μεσογγής στην Κέρκυρα. 

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (06.10.2012) το πρωί, στη Μεσογγή Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, δύο υπήκοοι Ουγγαρίας 22 και 33 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 38χρονος ομοεθνής τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. 

Ειδικότερα, από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι οι τρεις Ούγγροι αποτελούσαν μέλη σπείρας διαρρηκτών η οποία διέθετε συγκεκριμένη δομή και μεθοδολογία και με την χρήση εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού για την εξουδετέρωση συναγερμών και ασύρματων δικτύων. 

Στο πλαίσιο αναζητήσεων εντοπίστηκαν χθες (06.10.2012) το πρωί, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, οι δύο Ούγγροι στην περιοχή της Μεσογγής Κέρκυρας και από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν μαζί με έναν ακόμη 38χρονο ομοεθνή τους, που αναζητείται, ως οι δράστες της απόπειρας διάρρηξης μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), λίγες ώρες πριν, το οποίο βρίσκεται έξω από ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή της Μεσογγής. 

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες αφού παραβίασαν αρχικά το φράχτη της ξενοδοχειακής μονάδας, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το ΑΤΜ που βρίσκεται στην είσοδο του ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως απενεργοποίησαν το συναγερμό του, με εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και χρήση αφρού πολυουρεθάνης. 

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν ενδεικτικά βρέθηκαν:

Φορητός ασύρματος 
Κόπτης μετάλλων 
Ηλεκτρικό τρυπάνι 
Φορητή μπαταρία 
Ηλεκτρονική συσκευή φραγής συχνοτήτων 
Φιάλη οξυγόνου 
Πτυσσόμενος σουγιάς μήκους λάμας 17 εκατοστών 
Τηλεχειριστήρια, κατσαβίδια κλειδιά λοστοί και άλλα εργαλεία 

Από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι οι τρεις Ούγγροι χρησιμοποιώντας αντίστοιχη μεθοδολογία διέρρηξαν την Παρασκευή (05.10.2012) τα ξημερώματα, χρυσοχοείο στην πόλη της Κέρκυρας από το αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ περίπου. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, καθώς και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν στην πόλη της Κέρκυρας, βρέθηκε μέρος των χρυσαφικών που είχαν αφαιρέσει από το χρυσοχοείο. 

Το αυτοκίνητο των συλληφθέντων κατασχέθηκε. 

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο (08.10.2012) στον Ανακριτή Κέρκυρας. 

Η αστυνομική έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και του τρίτου συνεργού τους, καθώς και για την διερεύνηση του ενδεχομένου να εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger