ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς σε βάρος αστυνομικών

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς σε βάρος αστυνομικών

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 23:50


Με προκήρυξη που ανήρτησαν στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα indymedia ομάδα που σύμφωνα με την αστυνομία κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό ιδιωτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που ανήκουν σε εν ενεργεία αστυνομικούς.

Η προκήρυξη αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά την καλοκαιρινή εκστρατεία εναντίον των μεταναστών, με την σαρκαστική ονομασία "Ξένιος Δίας", η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα σε πανελλαδικό επίπεδο, με δεκάδες χιλιάδες προσαγωγές και συλλήψεις, σειρά προς καταστολή και συμμόρφωση πήρε,όπως αναμενόταν, ο εσωτερικός εχθρός.

Έτσι λοιπόν μετά το πρώτο "ζέσταμα" με την χολυγουντιανή εισβολή στην κατάληψη Δέλτα στη Θεσσαλονίκη απο ΜΑΤ και ΕΚΑΜ, έφτασε η ώρα των απεργών και των αντιφασιστών διαδηλωτών.

Γι αυτό και εμείς απο την πλευρά μας πυρπολήσαμε το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου προσωπικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μπάτσων στις εξής περιοχές:

- 2 μηχανές στην οδο Ερεσσού στα Εξάρχεια
- 1 όχημα στην οδό Λεοσθενους στο Περιστέρι
- 2 μηχανές στην οδο Λύττης στο Αιγάλεω
- 1 όχημα στην οδο Σποράδων στην Κυψέλη

Να τους υπενθυμίσουμε, με την ευκαιρία οτι αυτή η κίνησή μας είναι μόνο η αρχή και πως είναι στο στόχαστρο ανεξάρτητα των "ανδραγαθημάτων" τους. Θα τους χτυπάμε με οποιοδήποτε τρόπο και με ο,τι θεωρείται κάθε φορά απαραίτητο...»
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger