ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κατάθεση βόμβα για την υπεξαίρεση στο Δ. Θεσσαλονίκης

Κατάθεση βόμβα για την υπεξαίρεση στο Δ. Θεσσαλονίκης

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 22:00




Με τις ερωτήσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων στην οικονομική επιθεωρήτρια συνεχίστηκε σήμερα έπειτα από διακοπή μιας εβδομάδας η δίκη για την υπεξαίρεση «μαμούθ» στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας σε μια από αυτές για το πως κάποιος άλλος υπάλληλος της εφορίας δεν βρήκε κάτι πριν το 2007 όταν και την υπόθεση ανέλαβε η συγκεκριμένη οικονομική επιθεωρήτρια η κ. Τσεμπαρά αποκάλυψε: Σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση ο Σαξώνης μου είπε ότι οι ελεγχόμενοι με τους ελέγχοντες έπιναν ουζάκια και τρωγόπιναν. Οι κατηγορούμενοι μαζί με τους υπαλλήλους της εφορίας, ενώ σε άλλο σημείο κατέθεσε πως όταν ζήτησε βοήθεια από την ΔΟΥ στην οποία ήταν επόπτρια ανάμεσα στους υπαλλήλους που είχαν οριστεί για να την βοηθήσουν ήταν και κάποιοι από τους υπάλληλους που κατονόμαζε ο Σαξώνης.

«Τόλμησα να κάνω αναφορά και ο διευθυντής του υπουργού μου είπε παραιτηθείτε. Οι ενέργειες που έχουν γίνει έπεσαν στο κενό. Παραιτήθηκα»

Η κ. Τσεμπερά επέμεινε στην άποψή της ότι το έλλειμμα στα ταμεία του δήμου ξεπερνά τα 51 εκατ. ευρώ χωρίς ωστόσο να μπορεί όπως είπε να γνωρίζει την πορεία του χρήματος.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger