ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έχουν ένα...μυστικό, κανείς δεν το έχει μάθει, ούτε καν ο...υπουργός!

Έχουν ένα...μυστικό, κανείς δεν το έχει μάθει, ούτε καν ο...υπουργός!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 12:50

Ένα πρωτοφανές αλαλούμ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive όπου άλλα λέει δημόσια ο Κώστας Χατζηδάκης για τα έργα που δεν θα ...
γίνουν, την ίδια ώρα που οι υπηρεσίες των οποίων προΐσταται άλλα πράττουν!

Δεν γνωρίζει η Δεξιά τι ποιεί η Αριστερά για το αεροδρόμιο Ηρακλείου ή κοινώς άλλα λέει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης κι άλλα πράττουν οι υπηρεσίες των οποίων εκείνος προϊσταται.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Πριν από 5 μέρες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τη νέα Εθνική Στρατηγική για τα Αεροδρόμια, δήλωνε πως θα εκτελούνται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, μόνο διορθωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις, προκειμένου, όπως είπε, "να μην γίνονται δαπάνες σήμερα, για υποδομές που θα πρέπει αύριο να επανασχεδιαστούν".

Ωστόσο, το Cretalive αποκαλύπτει με έγγραφο που δημοσιοποιεί, πως από τη Γενική Διεύθυνση Αερομεταφορών της Υ.Π.Α, 9 ημέρες νωρίτερα, άναβε το πράσινο φως προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες για να προχωρήσει η Ανατολική επέκταση του κτιρίου του αεροσταθμού στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου!
Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ειρήνη Απανωμεριτάκη, ούτε λίγο ούτε πολύ, σημειώνει πως το συγκεκριμένο έργο επέκτασης προβλέπεται στην υποβληθείσα με το σχετικό ΜΠΕ, έργο με συνολική κάλυψη 750 τμ, και συνολική δόμηση 1220 τμ. Στο εσωτερικό, σημειώνει, χωροθετείται αίθουσα αναχωρήσεων, με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους οι οποίοι αναπτύσσονται σε ισόγειο και όροφο, μια σύμμεικτη κατασκευή από χάλυβα και οπλισμένο σκυρόδεμα.

Όλα αυτά προφανώς έρχονται σε ευθεία αντίθεση μέ όσα μεταγενέστερα δήλωνε ο προϊστάμενος Υπουργός, που ουσιαστικά "πάγωνε" τα μεγάλης κλίμακας έργα, καθώς επίκειται η προώθηση της λύσης Καστελίου.

Τα ερωτήματα είναι απλά: ξέρει ο υπουργός τα έγγραφα που έστειλε η συγκεκριμένη Διεύθυνση; είναι σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε; κι αν δεν είναι, που κατά την άποψη μας δεν είναι, ποιος κοροϊδεύει ποιον; η Υπηρεσία ή ο Υπουργός; Μια απάντηση για μας και κυρίως για τον κόσμο που έχει βαρεθεί τα ψεύτικα λόγια και την κοροϊδία!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger