ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πωλείται η βίλα των... οργίων!

Πωλείται η βίλα των... οργίων!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 11:20


Πωλείται όπως είναι... επιπλωμένη η βίλα Τσερτόζα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη...
και τι αναμνήσεις, αφού, αν και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός τη χρησιμοποιούσε για να φιλοξενεί αρχηγούς κρατών, η βίλα έμεινε τελικά στην ιστορία για τα όργια που γίνονταν με πρωταγωνιστή τον αχόρταγο για σεξ καβαλιέρε.

Η Τσερτόζα, έκτασης 150 στρεμμάτων, βρίσκεται στη «σμαραγδένια ακτή» (costa smerarlda) της Σαρδηνίας, και αποτελείται -εκτός από το κύριο οίκημα- από ακόμα δύο μικρότερες κατοικίες -η μία χρησιμοποιούνταν από τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η δεύτερη φιλοξενούσε τους υψηλούς προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Τόνι Μπλερ- επτά πισίνες, μία τεχνητή λίμνη, τεχνητό ηφαίστειο, το οποίο μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας γιορτής είχε... εκραγεί, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους των γύρω περιοχών, θερμοκήπιο με ορχιδέες, χιλιάδες κοκκοφοίνικες, κάκτους και σπάνια φυτά.

Ισως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της είναι μια σπηλιά, στην οποία υπάρχει μέχρι και πισίνα με ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Ποσειδώνα στον πυθμένα της και η οποία βγαίνει κατευθείαν στη θάλασσα και διασφαλίζει τη διακριτική μετακίνηση από και προς τη Βίλα Τσερτόζα.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι, που πρέπει να είχε δει πολλές ταινίες Τζέιμς Μποντ, είχε παραδεχτεί την ύπαρξή της το 2004. Τότε είχε προκληθεί σάλος γιατί έγινε γνωστό πως κατά της διάρκεια της κατασκευής της, ανακαλύφθηκαν αρχαία ψηφιδωτά, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών λέγοντας πως η σπηλιά ήταν αναγκαία για την ασφάλεια του πρωθυπουργού, που εκείνη την περίοδο είχε δεχτεί 38 απειλές κατά της ζωής του. Ο καβαλιέρε που λατρεύει τις... καθαρές δουλειές, είχε επίσης ισχυριστεί ότι για τις κατασκευές και τις επεκτάσεις της βίλας είχε συμβουλευτεί τον τότε υπουργό Υποδομών, Πιέτρο Λουνάρντιο, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι οι εργασίες ήταν καθ' όλα νόμιμες και δεν χρειαζόταν έγκριση από τις Αρχές.

Οι περισσότερες από τις «κατακτήσεις» του Μπερλουσκόνι βρέθηκαν στη βίλα Τσερτόζα, εκεί όπου δόθηκαν μερικά από τα πιο καυτά μπούνγκ μπούνγκα πάρτι. Ο Καβαλιέρε απολάμβανε τα κορίτσια του ανενόχλητος μέχρι το 2009 οπότε και βρέθηκε σοβαρά «στριμωγμένος». Ο Τύπος δημοσιοποίησε τη φιλία του με μια νεαρή που φιλοδοξούσε να γίνει μοντέλο, τη Νοέμι Λετίτσια.

Εγινε γνωστό πως ο Μπερλουσκόνι είχε παρευρεθεί στο πάρτι για τα 18α γενέθλιά της και πως της είχε χαρίσει ακριβά δώρα, ενώ εκείνη τον συμπαθούσε τόσο που τον φώναζε «μπαμπάκα». Η Λάριο θύμωσε πολύ, δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι σύζυγος «κάποιου που κάνει παρέα με ανήλικα, αφού είναι προφανές ότι την ήξερε πολύ πριν γίνει 18 και πως δεν είχε παρευρεθεί ποτέ στα 18α γενέθλια των δικών του παιδιών». Εκείνος επιχείρησε να δικαιολογηθεί ότι ήταν στα γενέθλια γιατί «ήταν φίλος της οικογένειας» και πως τη συναντούσε πάντα μαζί με τους γονείς της.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger