ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 01:10



Όλες οι γυναίκες, θέλουν να έχουν περιποιημένα μαλλιά, αφού συντελούν σε μια όμορφη εμφάνιση. Μπορείτε όμως και εσείς οι ίδιες να φροντίσετε τα μαλλιά σας, προκείμενου να τους δώσετε ώθηση και να τα τονώσετε.

Είναι κοινώς αποδεκτό και αποδεδειγμένο επιστημονικά, ότι το άγχος, κάνει κακό στην υγεία μας και όπως είναι φυσικό, και στα μαλλιά μας. Η έντονη τριχόπτωση, η αραίωση και η ατονία των μαλλιών είναι απόρροια του άγχους που μας καταβάλλει.

Γι αυτό, οφείλετε στον εαυτό σας να το μειώσετε όσο περισσότερο μπορείτε και θα δείτε ότι θα νιώσετε σαν να έχει φύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από τις πλάτες σας.

Επιπλέον, μην αμελείτε την υγεία και τον εαυτό σας, καθώς κάτι τέτοιο έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό. Επενδύστε στη σωστή διατροφή και στην πρόσληψη των απαραίτητων για τον οργανισμό βιταμινών.

Ακόμη, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα για το τριχωτό της κεφαλής προϊόντα περιποίησης μαλλιών (απευθυνθείτε και στο δερματολόγο σας για να σας καθοδηγήσει) και μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με αλλεπάλληλες βαφές, ισιώματα, σεσουάρ και προϊόντα styling που τα επιβαρύνουν.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger