ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ενημέρωση για τα εργασιακά ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Ενημέρωση για τα εργασιακά ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 | 15:40

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση και τον Υφυπουργό κ. Παναγιωτόπουλο είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από... τους Ε. Χριστοφιλοπούλου, Γ. Κουτσούκο, Γ. Κουτρουμάνη και Χ. Πρωτόπαπα.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Υπουργό Εργασίας:

1) Ενημέρωση για την πορεία διαλόγου με την τρόικα γύρω από τις εργασιακές σχέσεις. Τόνισε μάλιστα ότι με δεδομένη τη νομοθετική ρύθμιση του Φεβρουαρίου για τον κατώτερο μισθό, δεν είναι δυνατόν στις παρούσες δύσκολες συνθήκες να υπάρξουν νέες δυσμενείς αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις (με αιχμή το θέμα των αποζημιώσεων λογω απόλυσης).

2) Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τη χθεσινή τροπολογία για τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Υπουργό Εργασίας, να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και διάλογος πριν από την κατάθεση νομοθετικών ρυθμίσεων και τροπολογιών, σύμφωνα και με την πρακτική που ακολουθείτο από την Κυβέρνηση Παπαδήμου.

3). Επίσης ζητήθηκε πληροφόρηση για το σχέδιο του Υπουργείου γύρω από το σύστημα «ΑΡΙΑΔΝΗ» για την πάταξη της παραβατικότητας στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα συνάντηση.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger