ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σάμος: Δρακόντεια μέτρα στις συγκεντρώσεις για το κέντρο μεταναστών

Σάμος: Δρακόντεια μέτρα στις συγκεντρώσεις για το κέντρο μεταναστών

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 13:30


Κάτω από δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας και του λιμενικού πραγματοποιήθηκαν οι δύο συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 11 η ώρα το πρωί.

Η μία από τα μέλη της Τ.Ο Σάμου της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη για την μη λειτουργία του κέντρου μεταναστών στη Σάμο και η άλλη στην πλατεία Πυθαγόρα από πολίτες κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Τα μέλη της Χρυσής αυγής πορεύτηκαν ως το λιμάνι φωνάζοντας συνθήματα όπως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όταν έφτασαν στο λιμάνι όλοι μαζί έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, παραταγμένοι σε τριάδες.

Κατά την διάρκεια της πορείας και όταν πέρασαν από την πλατεία υπήρξαν συνθήματα εκατέρωθεν όπως από τους αντιρατσιστές «ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά» ενώ από την Χρυσή Αυγή «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει».

Να σημειώσουμε ότι αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την πλατεία Πυθαγόρα για τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων.

Εξάλλου την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Μεταναστών στις 6 η ώρα το απόγευμα από ομάδα δράσης πολιτών για να μην χρησιμοποιηθεί το κέντρο της Σάμου ως στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών από την υπόλοιπη Ελλάδα.
ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger