ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ"...!!!

ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ"...!!!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 01:00



Αίσθηση προκάλεσε σε μία κοινή έξοδο των κρατούμενων στο προαύλιο της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Ντερτιλής. Ο τελευταίος κρατούμενος εκ των πρωταιτίων της χούντας όταν άκουσε κάποιους να χλευάζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο φώναξε ειρωνικά: «Σταματήστε, τα πτώματα δεν τα χτυπάνε». Ο πρώην υπουργός δεν έδειξε να ενοχλείται.

Ωστόσο, πριν από δέκα ημέρες, η συμπεριφορά ενός άλλου συγκρατούμενου, φαίνεται πως αναστάτωσε τόσο τον πρώην υπουργό όσο και τους άλλους τρεις συγκατηγορούμενούς του για την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Νίκο Ζήγρα, Γιώργο Σαχπατζίδη και Στέλιο Οικονομίδη.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος, γνωστός άνθρωπος της νύχτας, αρχικά άφηνε ανώνυμα απειλητικά σημειώματα και ακαθαρσίες έξω από τα κελιά τους. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του, έγινε καταγγελία στην διεύθυνση και μεταφέρθηκε στην Α΄ πτέρυγα.

Σημειώνεται ότι κάθε μέρα το πρόγραμμα των κρατούμενων στην 6η πτέρυγα ξεκινάει τυπικά στις 7.15΄ που ανοίγουν τα κελιά, αν και οι περισσότεροι ξυπνάνε και εμφανίζονται στους κοινόχρηστους χώρους μετά τις 9 π. μ.

Τα κελιά ξανακλειδώνουν για ένα τρίωρο μετά τις 12 το μεσημέρι και πάλι το βράδυ μετά τις 9 μ. μ.. Στο διάστημα που τα κελιά είναι ανοιχτά, οι κρατούμενοι προαυλίζονται σε μια ιδιωτική αυλή, παραγγέλνουν απ’ έξω φαγητό της αρεσκείας τους, διαβάζουν, παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι, και συζητάνε.

Πηγή:Καθημερινή της Κυριακής/enikos.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger