ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Οικονομόπουλος έγινε πολυπλατινένιος

Ο Οικονομόπουλος έγινε πολυπλατινένιος

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 22:30


Και τι έγινε, Καλή καρδιά, Ψάξε με, Εξαρτημένος… είναι μερικές από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που ξεχώρισαν από το άλμπουμ «Θα είμαι εδώ» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Αντίστοιχη όμως ήταν και η επιτυχία του δίσκου σε πωλήσεις, αφού σε λιγότερο από έναν χρόνο κυκλοφορίας έγινε πολυπλατινένιος.

Τη μεγάλη αυτή επιτυχία γιόρτασε η δισκογραφική του εταιρεία ΕΜΙ, στο «Θέα», όπου εμφανίζεται, με μία πολυπλατινένια απονομή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι συντελεστές του δίσκου, φίλοι, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, συνεργάτες, ανάμεσά τους ο Νίνο, (ο οποίος τραγούδησε μαζί του), αλλά και ακροατές γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού που ήταν χορηγός επικοινωνίας του CD.

O Nίκος Οικονομόπουλος, πολύ χαρούμενος και συγκινημένος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και με την ευκαιρία παρουσίασε ένα καινούργιο τραγούδι, το «Εννοείται», σε μουσική του Πάνου Καπίρη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Ταυτόχρονα, καλώντας τον Γιώργο Σαμπάνη στη σκηνή, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, τον χειμώνα στο «Fever».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger