ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κλειστά σύνορα λόγω…εκλογών

Κλειστά σύνορα λόγω…εκλογών

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 | 04:00


Η Βενεζουέλα έκλεισε τα σύνορά της «στους ανθρώπους και στα οχήματα» ως μέτρο ασφαλείας πριν από τις προεδρικές εκλογές, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάρεκ Ελ Αϊσάμι στο λογαριασμό του στο Twitter.
Η χώρα αποφάσισε «τον περιορισμό (της διέλευσης) των συνόρων και οχημάτων από τα σύνορα της Βενεζουέλας», διευκρίνισε ο υπουργός.
Το μέτρο θα εκτελεστεί από το στρατό στα σύνορα της χώρας με τη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Γουιάνα. Η Βενεζουέλα συνηθίζει να κλείνει τα σύνορά της κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Επίσης, ως μέτρο ασφαλείας, η μεταφορά όπλων από πολίτες απαγορεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής και έως το απόγευμα της Δευτέρας, όπως και η πώληση οινοπνευματωδών ποτών. Οι αστυνομικοί έχουν περιοριστεί στους στρατώνες και έχουν τεθεί υπό την εξουσία του στρατού.
Εξάλλου, «απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις που μπορεί να επηρεάσουν την εκλογική διαδικασία», ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Άμυνας Χένρι Ράνχελ Σίλβα.
Περίπου 139.000 στρατιωτικοί έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ψηφοφορίας, στην οποία ο απερχόμενος πρόεδρος Ούγκο Τσάβες φέρεται νικητής, ακόμη και αν ο αντίπαλός του, ο Ενρίκε Καπρίλες Ραντόνσκι, μείωσε την απόσταση που τους χωρίζει στις δημοσκοπήσεις κατά το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.
Πηγή:ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger