ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Με την ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα

Με την ψυχή στο στόμα ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 19:30




Με την ψυχή στο… στόμα ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το απόλυτο των νικών χάρη στο γκολ του Χολέμπας στο 43’, ωστόσο πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φίλων του.

Ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός από το πρώτος μέρος, ωστόσο κατάφερε προς το τέλος του ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ. Ο Χοσέ Χολέμπας εξαπέλυσε ένα κεραυνό, ο οποίος κατέληξε στην εστία του Φούλοπ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο ούτε στο β’ μέρος και ο Αστέρας από την πλευρά του όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο απειλητικός. Στο 75΄ ο Περόνε έφυγε στην αντεπίθεση, ωστόσο δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Ράγιος κι έτσι ο Μανωλάς πρόλαβε την τελευταία στιγμή να κόψει τη μπάλα.

Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο β΄ ημίχρονο δημιουργήθηκε στο 80΄ με τη μπάλα να φτάνει μετά από κόντρες στον Φουστέρ, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Φούλοπ. Στο 82΄ ο Αστέρας Τρίπολης «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Καλαντζή μετά τη σέντρα του Φραγκουλάκη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κάρολ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, όμως άκουσε τις αποδοκιμασίες στο τέλος από τους φίλους του.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Nova 1)

Γκολ: 43' Χολέμπας
-83' δοκάρι ο Καλαντζής

Κίτρινες κάρτες: Κοντρέρας - Σανκαρέ, Ουσέρο

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας (51' Τοροσίδης), Κοντρέρας, Mανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (51' Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν, Τζιμπούρ (83' Μήτρογλου).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο (73' Φραγκουλάκης), Άλβαρες (61' Καρντάσιο), Ντε Μπλάσις (55' Καλαντζής), Ράγιος, Ναβάρο, Περόνε.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger