ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συνάντηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Συνάντηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 11:30

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, είχαν σήμερα 02/10/2012...
οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιάννης Πανούσης, υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Δημήτρης Αναγνωστάκης, υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών της ΔΗΜΑΡ.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης, Τάσος Σαλτέρης, Φώτης Φιλέντας και Γιώργος Καραχάλιος, αναφέρθηκαν στις προτάσεις που έχουν υποβάλλει κατά καιρούς αλλά και το τελευταίο διάστημα για την αναμόρφωση και αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης. Τόνισαν επίσης ότι παρά το γεγονός ότι οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση δεν υπάρχει κατάλληλη αξιοποίησή τους για διϋπουργικές ομάδες στρατηγικού σχεδιασμού προς όφελος του έργου της Πολιτείας.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε επαφή για την επεξεργασία και ανάδειξη προτάσεων της δημόσιας διοίκησης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger