ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Βενιζέλος "μαζεύει" τις σπατάλες του Παπανδρέου

Ο Βενιζέλος "μαζεύει" τις σπατάλες του Παπανδρέου

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 | 17:10




Δεν φαίνεται να μακροημερεύει το ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος σχεδιάζει να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του κόμματος σε άλλο κτίριο, καθώς το υπάρχον, που εγκαινιάστηκε επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου, κρίνεται υπερβολικά ακριβό.

Η εποχή κρίνεται κατάλληλη, καθώς έχουν πέσει οι τιμές των ενοικίων ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης. Η απόφαση στριφογυρνάει στο μυαλό του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, αυτό που τον είχε ενοχλήσει πολύ ήταν το περίφημο γυμναστήριο με τις δύο σάουνες που είχε αποκαλυφθεί ότι είχε φτιάξει ο κ. Παπανδρέου σε έναν από τους ορόφους του κτιρίου. Γνώριζε την ύπαρξη του γυμναστηρίου αλλά δεν είχε δει από κοντά τον συγκεκριμένο χώρο, ούτε τα όργανα γυμναστικής που κόστισαν αρκετές χιλιάδες ευρώ. Οταν το έμαθε, ζήτησε αμέσως το κλείσιμό του.

Παράλληλα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτόν τον καιρό διαπραγματεύεται τη μείωση του ενοικίου και για τα υπόλοιπα κτίρια που νοικιάζει το Κίνημα, με στόχο κάποια στιγμή όλες οι υπηρεσίες να συγχωνευτούν. Αλλωστε, τα οικονομικά στοιχεία είναι αμείλικτα και δεν αφήνουν περιθώρια για περεταίρω δαπάνες.

Το χρέος του ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει πλέον στα εκατόν πενήντα εκατομμύρια ευρώ (!), ενώ την ίδια ώρα καταβάλλεται ακόμη μίσθωμα για κάποιους ορόφους της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ με μεγάλη καθυστέρηση πληρώνονται και τα γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ (Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - Ανδρέας Παπανδρέου) που βρίσκονται επί της οδού Ακαδημίας, λίγα μέτρα από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ανθρωποι του προέδρου έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας και αναζητούν το κατάλληλο κτίριο στο οποίο θα μπορέσει να μετακομίσει ο κομματικός μηχανισμός.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά, αλλά σχεδόν κανένα δεν μπορεί να καλύψει εύκολα τις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει το κτίριο να είναι μεγάλο, να βρίσκεται σχετικά κοντά στη Βουλή, ει δυνατόν να διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ και να παρέχει ασφάλεια. Το ψάξιμο συνεχίζεται…
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger