ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Οι σκέψεις του Σάντος

Οι σκέψεις του Σάντος

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 14:30

Ο Μαλεζάς φαίνεται πως θα είναι ο αντι-Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής στην αναμέτρηση με τη Βοσνία την ερχόμενη Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη»... για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στον στόπερ της Φορτούνα καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δοκίμασε δεξιά στην μεσαία γραμμή τον Νίνη, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει πέντε παίκτες για δύο θέσεις στην επίθεση. Διπλή προπόνηση την Τετάρτη στον Άγιο Κοσμά.

Στο σημερινό πρόγραμμα (διάρκειας μιας ώρας) οι Μανιάτης, Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά, χωρίς πάντως να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά εκτιμάται ότι αύριο θα είναι σε θέση μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες (εννιά εναντίον εννιά). Από τη μία λοιπόν ήταν τερματοφύλακας ο Καρνέζης, αριστερά στην άμυνα ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα (απόντος του Τοροσίδη) και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς.

Από εκεί και πέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται ότι εμπιστεύεται το 4-4-2 στην ευθεία, με τους Τζιόλη και Κατσουράνη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερά τον Φορτούνη και δεξιά τον Νίνη (υπάρχει και ο Μανιάτης). Στην άλλη ομάδα ήταν Γλύκος, Σιόβας, Δημούτσος, Καραγκούνης Αθανασιάδης, Σαμαράς, Γκέκας, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Ο Πορτογάλος δοκίμασε και ρόμβο, με 6άρι τον Τζιόλη, αριστερά τον Καραγκούνη (αντί του Φορτούνη), δεξιά τον Κατσουράνη και στην κορυφή του τον Νίνη. Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν από τις αυριανές δοκιμές (προπόνηση πρωί και απόγευμα).

Πάντως ιδιαίτερα όσον αφορά στην επίθεση αντιμετωπίζει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να πρέπει να διαλέξει δύο εκ των Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Μήτρογλου και Αθανασιάδη. Ωστόσο ο Σαμαράς έχει επιστρέψει ανεβασμένος μετά τον τραυματισμό του και μοιάζει να έχει προβάδισμα για τη μία από τις δύο θέσεις.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger