ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Άδοξο τέλος στον έρωτα καθηγητή και μαθήτριας

Άδοξο τέλος στον έρωτα καθηγητή και μαθήτριας

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 19:50




Εκείνη σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο και τους γονείς της, και εκείνος στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί και να εκδοθεί στη Βρετανία.

Ετσι άδοξα έληξε ο έρωτας ανάμεσα στη 15χρονη μαθήτρια Μέγκαν Στάμερς και τον καθηγητή της Τζέρεμι Φόρεστ, που έφυγαν παρέα για τη Γαλλία ελπίζοντας να ζήσουν ελεύθεροι το πάθος τους.

Η έφηβη Βρετανίδα και ο 30χρονος καθηγητής των Μαθηματικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, δέκα μέρες αφότου το έσκασαν με ferry boat από το Ντόβερ της Αγγλίας.

Ο Φόρεστ κρατείται στη φυλακή Γκραντινιάν στη νοτιοδυτική Γαλλία αναμένοντας την ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Μπορντό αύριο και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ντανιέλ Λαλάν, δεν θα φέρει αντίρρηση στο να παραδοθεί στις βρετανικές αρχές.

«Δεν διαφεύγει της σύλληψης, συνελήφθη ευρισκόμενος στο Μπορντό όπου αναζητούσε δουλειά προκειμένου να συνεχίσει τη σχέση του σε μια χώρα όπου θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη κατανόηση» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Λαλάν, ο οποίος είδε τον Φόρεστ μαζί με τη Βρετανίδα δικηγόρο Χενριέτα Ρόνσον, πρόσθεσε ότι οι γαλλικές αρχές και οι σωφρονιστικές αρχές φέρθηκαν καλά στον πελάτη του.

Σύμφωνα με τον γαλλικό νόμο, μια 15χρονη δεν θεωρείται ανήλικη, σε αντίθεση με τη Βρετανία όπου η ηλικία συναίνεσης σε μια σχέση είναι τα δεκαέξι χρόνια.

Ενώ η Στάμερς δεν θεωρείται ανήλικη στη Γαλλία, ο Φόρεστ θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι διέπραξε αδίκημα, αν κριθεί ότι εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που είχε ως καθηγητής για να κάνει σχέση με τη 15χρονη.

Η σχέση του καθηγητή με τη μαθήτρια φέρεται να ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στις ΗΠΑ. Στο αεροπλάνο της επιστροφής, μαθητές είδαν τον Φόρεστ να κρατά το χέρι τη 15χρονης.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, τον περασμένο Απρίλιο που είχαν πάει στην Ταϊλάνδη προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, εκείνος πέρασε όλη τη μέρα καθισμένος μόνος στη βεράντα του δωματίου τους, προφανώς σκεπτόμενος τη Στάμερς.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger