ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι...πήρα ένα γερό μάθημα...»

«Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι...πήρα ένα γερό μάθημα...»

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 01:30



Η Ναταλία Γερμανού είναι για όγδοη χρονιά... «Μες στην καλή χαρά» και δείχνει να το απολαμβάνει. Μίλησε στον «Τηλεθεατή» για τους νέους της συνεργάτες αλλά και για τους άντρες.

«Καινούργια η παρέα, ολοκαίνουργια, καταπληκτικοί οι νέοι συνεργάτες μου, ίσως για αυτό ξεκινάω με ένα τεράστιο χαμόγελο και αισθάνομαι σαν να είμαι σε μια ολοκαίνουργια εκπομπή. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το νιώσει ο κόσμος αυτό. Η ομάδα πετάει πάντως, από το δοκιμαστικά κιόλας φάνηκε!»



«Με στενοχωρούν οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από την τηλεόραση και μετά βγαίνουν στις συνεντεύξεις τους και τη βρίζουν, για το πόσο φριχτή έχει καταντήσει. Τότε, γιατί δεν απέχουν;»

«Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι. Δυνατό. Πήρα ένα γερό μάθημα. Καλό είναι αυτό. Ήταν, ωραία, ναι...Αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλα μόνο ωραία στη ζωή. (...)Λέω πάντα, ναι στον έρωτα. Εγώ τουλάχιστον του λέω πάντα ναι, και πληρώνων τις συνέπειες σαν καλό κορίτσι, όποιες κι αν είναι. Δεν μπορώ να αγαπάω με λογική και να ζυγίζω τα πράγματα. Βαριέμαι...» 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger