ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Νέα σύννεφα στην κυβερνητική συνοχή

Νέα σύννεφα στην κυβερνητική συνοχή

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 11:20

Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ προκάλεσε νέους τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή. Το ΠΑΣΟΚ μέσα σε λιγότερο από...24 ώρες άλλαξε στάση και άφησε αιχμές για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο Μαξίμου. «Η παρουσία της κας Μερκελ δεν είχε κανένα απτό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Όλα τα ζητήματα παραμένουν συνεπώς ανοιχτά» ανάφεραν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ωστόσο χθες το απόγευμα και αφού η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε αναχωρήσει από την χώρα μας πήγες της Ιπποκράτους χαρακτήριζαν Πολύ θετική την επίσκεψη και τόνιζαν ότι θεωρούν ως γεγονός τεράστιας σημασίας ότι η κα Μέρκελ, όπως και γενικά οι ευρωπαίοι εταίροι, αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες που κατέβαλε η χώρα τα δυόμισι τελευταία χρόνια. Επισήμαιναν επίσης ότι και οι εκτός Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι η χώρα έχει καλύψει μεγάλο μέρος του δρόμου, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς για να καλυφθεί. Και αυτό για να υλοποιηθεί, αναφέρουν, καθιστά απαραίτητη μια ολοκληρωμένη συμφωνία, για την οποία το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία πρέπει να αποτελέσει τη βάση

Από τα πυρά της Ιπποκράτους δεν ξέφυγε ούτε ο Φώτης Κουβέλης. Αιτία; Η άρνηση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ να παραβρεθεί στην συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ μια απόφαση που ουσιαστικά έβαλε «φρένο» στην παρουσία και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην σημαντική αυτή συνάντηση. «Είναι κρίμα που σε μία κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο κ. Κουβέλης δεν θέλησε να εμφανισθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που μετέχουν στην Κυβέρνηση και να υποστηρίξουν σε μία συζήτηση με την κ. Μέρκελ από κοινού την εθνική στρατηγική» σημείωναν συνεργάτες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger