ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καμία απόφαση για δόση στη Σύνοδο

Καμία απόφαση για δόση στη Σύνοδο

Written By Greekznews 1 on Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 | 10:10

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα ληφθεί απόφαση για την Ελλάδα, είναι πολύ νωρίς», τόνισε πριν από λίγο ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος... υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας. «Πρώτα θα τα βρούμε σε σχέση με το budget. Μετά θα εξετάσουμε το χρηματοδοτικό κενό και τότε και μόνο τότε θα δούμε το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους. Αναμένω έντονες συζητήσεις για το χρέος», επεσήμανε ο ίδιος αξιωματούχος.

Και προσθέτει: «Υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό της τρόικας, αλλά δεν είναι πολιτικής φύσεως. Είναι διάφορες λογισμικού προσδιορισμού των μεγεθών. Για παράδειγμα των φορολογικών μέτρων. Οι αποδόσεις όλων των μέτρων ελέγχονται. Πολλές φορές καταλήγουμε σε διαφορετικές εκτιμήσεις και μέσα στην τρόικα και πολύ περισσότερο με τις ελληνικές αρχές». Εκτίμησε μάλιστα ότι η διαδικασία θα τραβήξει άλλες δυο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον κοινοτικό αξιωματούχο: «Στις 8 Οκτωβρίου, στο Eurogroup, θα ακούσουμε τους συναδέλφους από την τρόικα, τον κ. Ρεν, τον κ. Ντράγκι, την κ. Λαγκάρντ, τον κ. Στουρνάρα, που θα παρουσιάσουν πως έχει η κατάσταση σήμερα. Αμέσως μετά το λόγο θα πάρουν οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών, αλλά δε θα ληφθεί καμία απόφαση».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger