ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στη δικαιοσύνη δώδεκα Γάλλοι αστυνομικοί ως ύποπτοι για οικονομικές συναλλαγές με εμπόρους ναρκωτικών

Στη δικαιοσύνη δώδεκα Γάλλοι αστυνομικοί ως ύποπτοι για οικονομικές συναλλαγές με εμπόρους ναρκωτικών

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 12:30

Δώδεκα Γάλλοι αστυνομικοί προσήχθησαν την Παρασκευή στη δικαιοσύνη, ως ύποπτοι για οικονομικές συναλλαγές με εμπόρους ναρκωτικών... μια πραγματική «γάγγραινα», σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας ο οποίος δεν απέκλεισε στην υπόθεση να εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Επτά αξιωματικοί της αντι-εγκληματικής ταξιαρχίας (BAC) σε περιοχή βόρεια της Μασσαλίας συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και πέντε άλλοι τέθηκαν υπό εισαγγελική έρευνα.

«Είναι πιθανό και άλλοι να εμπλέκονται ποινικά με διάφορους τρόπους. Η αίσθηση είναι ότι μια γάγγραινα επηρέασε την υπηρεσία αυτή», είπε ο εισαγγελέας, Ζακ Νταλέστ.

Σύμφωνα με τον Γάλλο δικαστή, τα στοιχεία που καταγράφηκαν είναι «συντριπτικά» και δείχνουν «έναν κατάλογο απαράδεκτης συμπεριφοράς» στον οποίο περιλαμβάνονται κλοπές, εκβιασμοί και διακίνηση ναρκωτικών.
Η σύλληψη των υπόπτων και η προσαγωγή τους στον εισαγγελέα, βασίζεται επίσης στην ανακάλυψη περίπου 450 γραμμαρίων ναρκωτικών, αλλά και στην εύρεση διαφόρων χρηματικών ποσών έως 85 ευρώ, στις ψευδοροφές των αποδυτηρίων του αστυνομικού τμήματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλίς ανέφερε ότι η υπόθεση είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και προειδοποίησε ότι «δεν υπάρχει χώρος για εκείνους που αμαυρώνουν την αστυνομία».

Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε στις 22 Φεβρουαρίου για τα αδικήματα της κλοπής και εκβιασμού που διαπράχθηκαν από οργανωμένη συμμορία, πράξη που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 20 ετών.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger