ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το νυφικό της Γκρέις Κέλι το δημιούργησε Έλληνας από κουτάκια αναψυκτικών!

Το νυφικό της Γκρέις Κέλι το δημιούργησε Έλληνας από κουτάκια αναψυκτικών!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 12:10


Αποτέλεσε το πρότυπο κομψότητας και ομορφιάς μιας ολόκληρης εποχής, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο ρούχα και αξεσουάρ.
Ενας Ελληνας αποφάσισε να τη «ντύσει» με κουτάκια… αναψυκτικών και κατάφερε όχι μόνο να εντυπωσιάσει αλλά και να δεχτεί τα συγχαρητήρια της βασιλικής οικογένειάς της.

Ο λόγος για την Γκρέις Κέλι, την πριγκίπισσα που έμεινε στην ιστορία για τη φινέτσα και τη χάρη της. Πριν από μερικές ημέρες και με αφορμή την τριακοστή επέτειο από τον θάνατό της, ο καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος παρουσίασε γλυπτά φορέματα εμπνευσμένα από εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό, τα οποία δημιούργησε από αλουμινένια τενεκεδάκια.

Όπως γράφει η Espresso, o καταξιωμένος καλλιτέχνης από την Τρίπολη, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εξέθεσε για τρεις ημέρες στο ξενοδοχείο «Hotel de Paris» στο Μόντε Κάρλο τις γλυπτές δημιουργίες του, τις οποίες θαύμασαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος τηλεπαρουσιαστής Στεφάν Μπερν και ο γνωστός κολυμβητής Πιερ Φρολά.

Το γλυπτό που έκλεψε την παράσταση ήταν αναμφίβολα το «Νυφικό», εμπνευσμένο από το φόρεμα που φόρεσε η πανέμορφη Γκρέις Κέλι την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Ρενιέ.

Για τη δημιουργία του γλυπτού φορέματος ο Νίκος Φλώρος χρησιμοποίησε περισσότερα από 4.000 τενεκεδάκια Coca-Cola (επιλέγοντας τα «ασημένια» της Coca-Cola Light) και χρειάστηκε περισσότερα από δύο χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

Πρόκειται για μια τεχνική «ύφανσης» που επινόησε και κατοχύρωσε ο ίδιος και αποτελεί χαρακτηριστικό της τέχνης του. Το γλυπτό νυφικό έχει ύψος δύο μέτρα περίπου και μήκος δυόμισι μέτρα χάρη στη μακριά ουρά του. Ενα άλλο γλυπτό που παρουσίασε ο Ελληνας καλλιτέχνης ήταν το «Καθημερινό φόρεμα», που το εμπνεύστηκε από τις πρώτες συναντήσεις της Χολιγουντιανής σταρ με τον πρίγκιπα Ρενιέ.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger